FRÅGA

Hej, ni har en jätte bra blogg verkligen! Älskar den! :) Jag har själv precis skaffat en blogg som tyvärr ännu saknar design :( har ni nåt tips på vart man kan få hjälp med headers? Nån väl eller så,har ingen lust att betala så mycket.. Skulle uppskattas med svar! :)

Svar: Tack så jätte mycket, kul! Vi har gjort våran egen deisgn på ett program som heter photoscape! :) Hoppas du hittar något sätt :)

ILY

I LOVE YOU I LOVE YOUI LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU

My design

Gjorde mina egna fotbollsskor idag, grymma blev dem!!! Jag gjorde som dem här nedan, eller nej inte riktigt.. Lite annat :) Skrev också DAHLGREN med rosa text :) SUPER! Dessa kostade då 1400:- :)

kasst

förlåt för en super super super dålig uppdatering....
Men idag så har jag, syster, ellen och elin kollat på när Hansa spelade innebandy match :) Mycket trevligt sällskap :)
Snart ska jag även kolla på IBK ! :)
PUSS

80-tals party

igår var det 80-tals fest hemma hos Hanna och Elna, det var väldigt roligt! Vi körde 5-kamp och gissa vem som vann! Jo om inte jag ;) haha! Jag var på lag med Lovisa och vi var så grymma!!!
idag så är det distrikt match ute i Slite mot 96:orna! :) Det ska bli kul, hoppas att jag kan spela bra för har ännu ont i min fot tyvärr...
Så här så jag ut, förlåt för det inte är så bra bilder! Men han dock inte ta bra bilder...

planer

Planer inför helgen!! :)
Fredag:
Slutar 12.15, drar in en snabbis till stan med Hedviiihhh, för att köpa solhatt till Rhodos :) Sedan drar jag hem till älskling ett tag,  efter det in till stan igen för att möta upp Emilia och Louise för att köpa present till Hanna och Elna! GRATTIS PÅ ER FINA FLICKOR! Kvällen blir till att äta hemma hos Sara och sedan hitta på något där :)
Lördag:
Spelar innebandy match i södervärn vid 10.45 mot hansa :) Resten av dagen tillbringas nog med älsklng, på kvällen ska jag på 80-tals fest! HAR NI FÖRSLAG? SKRIV!
Söndag:
Har fotbolls match ute i Slite med distriktlaget, efter har jag ingen aning :)
Så här ser det ut för mig i helgen :)

colour lips


hello on you!

// vanessa

Some combination

Hej ! Såg första vårtäcknet i dag! TUSILAGO!! :)
//Vanessa

NP

Idag är det nationella prov i kemi! JAG ÄR SÅÅÅÅ NERVÖS! Hoppas verkligen att jag klarar det och får bra resultat på det! DEt kan leda till ett MVG i kemi! HOPPAS!!! Efter skolan drar jag och Hedvig hem hit och kör vrål pluggning med te och bullar! Efter kommer antagligen Peter hit!!
NU: SKOLAN!

All I want to do is ..

Hejsan ! NU är våren nära !! Dagen varit Supper rolig ! Vi hade Afrikansk dans i dag i skolan Roligt som ass !! :)
//Vanessa :)

spexfoto

Just nu sitter jag hemma hos Henrik, Hedvig är här också! Dom sitter just nu och spelar FIFA! :) haha, vi ska kanske fika sen! :) Kanske ska träffa älskling sen! ♥

PUSSS




My heart is refusing me

JAAA !! Nu börjar snön äntligen försvinna !Det blir bara mindre och mindre snö när jag cyklar hem från skolan !! :)
// VAnessa :)

skor älskare

Jag plockade fram några av mina skor idag för att kolla vilka jag inte vill ha längre! Hade inget annat att blogga om nu så det fick bli skor! JAG ÄLSKAR SKOR!

beställda

Har beställt dessa finisar!
/ fanny

skridskor

Nu på morgonen åkte vi skridskor i skolan, kom hem för en stund sen och ska tillbaka till skolan! Jag börjar vid 10.15 med matte, hoppas verkligen att vi får veta matte provet vi gjorde igår. Det kändes bra iaf :)
Idag kör jag på den lite mer fina stilen! Kör faktiskt på skjorta :)
så kör vi dessa snyggingar till!

thuseday

Idag slutar jag redan vid halv 2. Jag ska in till stan med Hedvig, ska nog köpa nya underkläder:)
xoxo

Oh my god!

/ VAnessa

match

Drar snart till södervärn för att träffa världens bästa Vanessa! Vi ska kolla lite på endre matchen! Sen efter det vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på, och om vi ska hitta på något! Det får vi ännu se :) Har inte träffat henne på ett bra tag, så ska bli roligt! :)
Igår kväll var jag hemma vid Peter, ytterst trevligt! När jag och Anton skulle cykla hem blev vi stoppade av polisen! haha! Men båda hade lysen så vi visste inte vad det var! Men det visade sig bara att dem undrade om vi ahde hört några smällare, ganska sjukt! Vi trodde det var något annat! haha! :)
xoooooxoo

PETER

Jag kom just hem från Peter! :) Jag och Ant drog dit i eftermiddags och hängde lite där, älskar dom två killarna! Världens skönaste :) Ikväll blir det väl kanske att dra tillbaka till han! Vara lite där, kolla oth! GRYM kväll! :)
jag idag!

morning training

Nu drar jag väg på träning, har träning till 11.00 :) Ska bli hel grymt, älskar morgon träningar fast det är faktiskt ganska jobbigt ;)
Igår kväll kom Hedvig, Peter och Anton hem till mig ! Vi hade skit kul, drog från mig vid 23.00 tror jag, då var vi ute och gick ett tag. haha sjuka folk dom där alltså! Jag hoppade i säng vid 23.45 :) Idag får jag se vad jag gör, Ant frågade mig just om jag ville va med han och Pete efter min träning, så blir nog det :)
PUSSSS
MIN FINASTE! ♥

I do anything for you

Hejsan !
Dagen har varit kanon i dag !! :)
Först en mini sväng på stan och sen var det Lite kalas !:) Supper skoj :)
Hahah min lillebror ville visa upp sin godispåse .. :)
// Vanessa :)

träning

Ikväll på träningen hade vi fritt, eller det var 4 st där ;) så hade med datan och lyssnade på musik :)

krullis cup

Idag ska jag kolla på krullis cup :) Det är 8:orna som spelar, så får se om det blir kul ;) haha!
Har faktiskt köpt ett par nya jeans för ett tag sen som jag glömt att visa!
Och idag kör vi på enkelt och skönt :)

rude boy

Kvällen igår spenderades med grymt folk! Riktigt kul! Kom hem ungefär vid 1, sov till 10 idag. Var faktiskt riktigt länge sen jag gjorde det :)
Kvällen kanske blir att dra hem till älskling och umgås! HOPPPPPPPAS!

krullis cup

Idag så var det krullis cup. Vi har ett förbannat bra lag så vi hade förväntat oss mycket! Vi vann alla 4 matcher, riktigt bra gjort :) Så nu är vi vidare och spelar semifinal på fredag! TAGGA GALET! Vi spelade riktigt bra, spelade verkligen som ett lag! BRA klass 93 + ANTON! ;)
xoxo / fanny

Oh noooo

Hejsan !
I natt har jag inte mått bra alls!! Men nu är jag på bättringsvägen :)
Så om en stund tänkte jag träffa Ronja så att vi kjan gå och se lite krullis :) ( Båda våra klasser anmälde oss för sent)
Så vi får delta i krullis på läktaren i år .. :)
( Bild från Thailand under nyår )
// Vanessa

RSS 2.0